4 Kasım 2007 Pazar

ölene kadar küs ozaman..

o masallarda ki hayatlara inandırdılar;çocukluğumuzu çaldılar bizden..

masallarla alıp veremediğim çok şey var,evet!.avuçlarıma aldığım kum tanelerinin,parmaklarımın arasından kayıp gidişini izler gibi;geçiştirdiğim hayallerimi izlerken anlıyorum;masallarla ne kadar çok alıp veremediğim şey olduğunu..


gerizekalı pamukprenses;dağda o avcının sana tecavüz ettiğini korkundan anlatamadın bize.7 cücelere sığındın,onlarda sırayla geçtiler üzerinden.intihar ettin olmadı;cinayet süsüyle üvey annene yıktılar;başarısız girişimini.sonra prensi çıkardılar karşına.aslında,tercihlerini çevresine anlatamayan bi transeksüeldi o.başka adamlarla yatarken kocan;sen temizliğini yaptın büyük şatonun..


astımdan ölmen gerekiyordu,külkedisi.ya da açlıktan,pislikten falan.gereksiz hayatını anlatmak bile istemiyorum.genç ve üzücü bi ölümdü seninkisi.üzülmesinler diye anlatamadık çocuklara."o şimdi prensiyle mutlu"diye biliyorlar..


çok aptalsın pinokyo.ya da sen değil, benim aptal olan.ulan;ben burnum uzamasın diye bi ömür yalan söyleyemedim,yalancılara..


yaşadığı ensest ilişkiden bunalıma girdi,uyuyan güzel.cadı-sihir uydurmaca.prens öptüysede uyandıramadı onu.çünkü;çoktan kıymıştı canına uyku haplarıyla.pamukprensesin aksine başarılıydı çabası.yazık..


kurbağayı hiç öpmedi,o kadın.kurbağa pis ve fakirdi;haliyle iğrendi kadın.o hep pis ve fakir kaldı zaten..


renkli kapaklarınızla,renkli klozetleri hakediyorsunuz,sevgili saçma sapan masallar.

güle güle..


(koskoca tüyap'ta;kibritçi kız gibi,en okunulası masalı;hiç bir standta, bulamadığım için üzgünüm.

uykusu gelen çocuğa,okutulması gereken,bikaç masaldan birisi hatta en önemlisiydi."kibritçi kız" dediğimde,aval aval yüzüme bakacak olan çocuklara,şimdiden merhaba..)


Hiç yorum yok: