9 Mayıs 2009 Cumartesi

aptalım,aptalsın,ama en çok da o aptal..

yahu sen ben,biz siz onlar,ve diğer bazıları çok iyi birer çift olamaz mıydık ki?
biz olamazdık biliyorum.
onlar da olamazdı.
ama eğleniyorduk ya hani.
güzel gibiydi.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ithaf edilen kişilerden biri olarak teşekkürlerimi sunarım efenim. hem iyi hem de mutlu birer çift de belki olurduk be... hala da olabiliriz belki de??? biraz umut ver. :-)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Güvercin uçuverdi dedi ki...

Bazı insanlar ya aptaldır ya da aptal olmaktan hoşlanır.

Adsız dedi ki...

yalnızım, yalnızsın, yalnız... ama en çok da ben yalnızım (o değil, belki o da öyle, her neyse önemi yokki artık) ve olmaya da devam edicem.

hayallerim önceleri hep tek kişilikti. ne haddimeydi ki benim çok kişilikli hayaller. çok kişi dediğim de aslında sadece ben ve o...

ama yok öğrendim ya da daha doğrusu o öğretti, çok kişilikli hayaller fazla bana. öğrendim mutluluk hiçbir zaman tek başına gelmiyor, yol arkadaşını da, acıyı da beraberinde getiriyor. ben artık istemiyorum ne mutluluğu ne de acısını; onun bana verdiği, onunnn. ben benle başbaşa huzurluyum aslında, kuruntularımla her şeyimle. benim dışımdaki birinin getirdiği mutluluğunu da acısını da istemiyorum. ben benle başbaşa böyle iyiyim her zaman, geçmişte olduğu ve gelecekte olacağı gibi.

Adsız dedi ki...

ellerinde jelibonlar vardı. bir de parmakları yolunmuş eldivenler. yolun yarısındayken, bir veya birden fazla sebepten dolayı bıraktı tuttuğu eli. aptaldı, aptaldı. hem o, hem o. ikisi de aptaldı.

biri güldü. güldü, içine attı. diğeri güldü. güldü, tam yansıtamadı. biri kuvvetliydi, diğeri deniyordu. biri çok güzeldi. diğeri değil. aptallardı. ikisi de.

aylar geçti, geçiyor ve geçmeye devam edecek.

iki aptaldan, daha aptal olanı beynini dinleyecek. iki aptaldan, daha aptal olanı jelibon yiyecek. iki aptaldan, daha aptal olanı limonata içecek. iki aptaldan, daha aptal olanı çalışacak.

iki aptaldan, daha aptal olanı, diğer aptal ne kadar kızarsa kızsın devam edecek, kızılacak şeyleri aklında tutmaya.

iki aptal, iki ayrı aptal.