22 Eylül 2007 Cumartesi

kutu kutu pense..

ceplerim dolusu bok böceklerim vardı benim.cebimin en dibine sıkıştırdığım,ufacık bi belgeyi çıkarmaya çalışırken;düştü,dağıldı hepsi.etrafa saçıldılar bianda.eğildim;yakalamaya,toplamaya çalıştım,olmadı.sadece bikaç tanesini koyabildim cebime.sonra istedikleri için çıktıklarını anladım.cebimdekileri,tekrar bıraktım yerlerine.küçük belge vesileydi özgürlüklerine.evet;o küçük belgeydi,benden hayallerimi çalıp,bok böceklerime özgürlüklerini hediye eden..

sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.bildiğim tek şey,şuan için sıçmış durumda olduğum..

"sevinmelisin;çünkü nefes alıyosun"romantikliğine kanmıyorum.başkaları için aldığım her nefes,hırıltı çıkarıyo göğsümden;tıkanıyorum..

istediğim sürekli kazanmak yada yaptıklarımın karşılığını alabilmek değil.ait olmak,parçaları birleştirmek,yolumu çizmek istiyorum.(çizmek istediğim yol ;bebeklikten beri aşılanan, planlandırttırılan kariyerler, aman efendim ne biliyim mevkiler falan değil. kastettiğim bambaşka;benim yolum,sonuna bakmak istemediğim ama ilk adımımı atmak istediğim yolum..)

kendimi hayata bırakmıyorum;çünkü hayat diye bişeyin varlığıyla huzur bulmak istemiyorum..

ölmekten korkum yok.korktuğum tek şey;pes ederek pistten ayrılmak..

bu bensem eğer;bilmiyorum ki sen kimsin?..

----------------/---------------
bitirirken:
karamsar değilim,gerçekçiyim.ne yaptığını bilmeyen biri değilim,yada öyleysem ne yaptığımı bildirenleri dinlemeyip acı çektiğim için azda olsa mutluyum.at gözlüklerimi hiç bi zaman takamamış olmam tek kabahatim;çünkü toz pembeliği hiç tadamadım..
eğer sizde saçmaladığımı düşünüyosanız 0146 ya kısa mesaj (en popüler ismiyle esemes) yollayın,oylarınızla destekleyin beni halkım..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bokböceklerini çıkartıp yoldan geçerken elimize sıkıştırılan o reklam kağıtlarıyla doldurdular ceplerimizi. Tıpkı zihnimizdekileri yontarak beynimizi birer saksıya çevirdikleri gibi. Namlularını üstümüze doğrultmaya, ceplerimizi ve beyinlerimizi boşaltmaya devam ediyorlar tüm romantikliğiyle. Kıç kağıtlarının malzeme olduğu bitişik kolonda deşifre olurken neler hissettiler acaba? Ha bu arada, başkalarına ayna olmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı...

Unknown dedi ki...

İçerisinde toz olan pembe iyi bir pembe geğil zaten, Vabız...